CLUB BTT LA GARRIGA

Som un club esportiu sense ànim de lucre amb una iniciativa molt clara: Promoure l'esport de muntanya i el ciclisme de muntanya.

Actualment tenim diferents grups (cada un amb nivells concrets) de: BTT, ENDURO i DH. A més, formem part d'un gran Equip de Competició de DH, promocionats per La Sorrera Bike Park, formats per nens de 11 a 17 anys.

FILOSOFIA

El Club BTT La Garriga neix per donar suport, tecnificació, experiència i vivences a tots els amants del ciclisme i de la muntanya, però dona una especial atenció en el món del Descens i l'enduro gràcies al patrocinador La Sorrera Bike Park, i altres marques com FOX o GALFER.

VALORS

Promoure l'esport de muntanya i el ciclisme. Sobretot en aquelles modalitats com són el Descens i l'Enduro menys abundants dins del mateix món.

Juntament amb La Sorrera Bike Park gaudim d'un espai i una sinergia que ofereix una gran experiència a als nostres socis i a socis d'altres clubs ciclistes.

ACTIVITATS *

Els socis del club podran gaudir d'entrenaments, cursets, tecnificació amb professionals, Stage amb personalitats internacionals i molt més.

Sempre enfocats amb el món de la bicicleta de muntanya.

Trobades i formacions conjuntes amb altres clubs ciclistes dels voltants i internacionals.

Si vols competir a les carreres que fa la FCC i els seus clubs associats, nosaltres et gestionem la llicència sense cap mena de problema i de forma ràpida.

*alterat a causa de la covid-19

LLICÈNCIA 2021-2022

Et tramitem la llicència, tant FCC com UCI.

Adjunt trobaràs el preu corresponent segons el tipus de llicència que vulguis obtenir, més un càrrec de 5 euros per la tramitació.

PREU LLICÈNCIES - FEDERACIÓ CATALANA DE CICLISME

Envian's un email a [email protected] amb el tipus de llicència que vols obtenir.

PATROCINADORS

VULL MÉS INFORMACIÓ

Si vols contactar directament amb nosaltres pots trobar-nos al C/ Maduixers s/n 08530 La Garriga (Barcelona) o bé trucant al +34 639.779.310 o email [email protected]JUNTA DIRECTIVA CLUB

PRESIDENT: Marc Guasch

VICEPRESIDENT: Lluis Guasch

SECRETARIA: Mariona Dasquens

TRESORER: Helena Guasch

VOCAL: Helena Font

Cistella

La cistella està buida.