La Sorrera Bike Park neix el 2016 per convertir-se en una area de referencia en les modalitats de Downhill i Enduro, obrim  pistes de descens per riders de tots els nivells. Pistes que complementem amb un recorregut d'enduro, on les e-bike podràn fer el seu propi remonte, que captivarà a tots els practicants de l'especialitat,

Situat en La Garriga, comarca del Vallès Oriental, a només 30 minuts de Barcelona i amb unes excel·lents vie d'accés, t'oferim les millors condicions per practicar el teu esport. A només 1km de l'estació de tren R3.

Els peraltes de fusta, passarel·les i salts de diferents altures, estan dissenyats per que gaudeixis del teu nivell de pilotatge amb un risc controlat.

A la part baixa de La Sorrera Bike Park trobaràs una amplia i cómoda zona d'aparcament, oficina d'atenció al client, recepció i contractació de serveis, botiga de material i lloguer i taller de reparació. A més del Skill Park format per un mini pump track pels més petits.

Aquests productes ens permeten organitzar recorreguts guiats per grups i empreses.

Per que puguis aprofitar el màxim els més de 27 km de pistes, disposem de servei de remuntador amb vehicles adaptats que circulen per la carretera fins al punt alt del bike park.


La Sorrera Bike Park, L'ESPAI QUE ESTAVES ESPERANT !!!!