NORMATIVA

EN MARXA

Es obligatori sempre l'ús del casc i d'un equip apropiat de protecció dins de l'instal·lació

EQUIP APROPIAT

Algunes bicicletes són millors que altres segons el terreny. Només perquè puguis veure la pista, no significa que pots anar en ella amb la teva bici.

LES TEVES POSSIBILITATS

No utilitzis les pistes on no et sentis suficientement segur,i no deixis que ningún t'aconselli d'una altre cosa. Utilitza totes les proteccions.

VELOCITAT

Tenir sempre una velocitat que et permeti reaccionar davantd'un obstacle o canvis en les condiciones de la pista.

CONEIX LA PISTA

Mai et posis al limite en pistes on no estàs familiaritzat. Necessites reconeixa l'itinerari que fas per primera vegada a una velocitat més baixa.


BAIXA LA VELOCITAT

Mai saps què o qui esta després de la curva o el canvi de rasant. Baixa la velocitat quant no puguis veure més enllà.

ATENCIÓ PLUJA

Incrementa la teva atenció i baixa la velocitat en dies que plogui, les passarel·les de fusta al estar molles poden relliscar.


OBSERVA

Para i observa totes les parts de la pista que apareixen col·locats com a desafiament, abans de començar.


          

PREPARAT

Treballa bé en els obstacles i els trucs. Troba altres maneres de practicar els moviments amb menor dificultat davant de situacions cómodes, o fes-ho més lentament, abans d'encara algún tram tècnic.

 

RIDERS

Estigues atent als altres riders de la pista, si ells van més lents, saludar és una manera educada de demanar pas, i per tant si tu ho sents darrera teu vol dir que algú vol adelantar-te. Posa't a un costat segur de la pista i deixa'l passar. 

        

NETEJA

Sensibilitzat en no deixar rastre de bruticia. Això significa que no deixis una marca excessiva en els derrapes o trucs sense necessitat. Segueix els itineraris marcats i no en formis de nous.


CONSERVACIÓ DE L'ENTORN I BONES PRÀCTIQUES

- Prohibit malmetre l'entorn

- Cedir el pas a tota persona vulnerable (senderistes)

- Respectar la flora i la fauna de l'entorn

- Respectar el medi evitant qualsevol acció perjudicial

- Prohibit abocar deixalles en l'entorn. Qualsevol deixalla que generi el rider durant la baixada ha de guardar-la dins les seves pertinences fins arribar al punt de trobada (Bar Zone).

- Contenidor de separació al punt de trobada (Bar Zone)

- Conservació de la flora. Respectar-ho.

*L'infracció d'alguna de les normes de conducta i comportament del bike park suposa la pèrdua del forfait, l'expulsiò de les instal·lacions de La Sorrerai de la interposició de les pertinents accions legales que poden derivar-se. Fulla de responsabilidad i autoritzaciò a menors d'edat obligatoris, descargable en l'apartat Documentació. Aixi com tot aquell/a que imparteixi classes particulars/grupals sense la prèvia comunicació als responsables del Bike Park i/o titulació corresponent i per tant la no complimentació del document de responsabilitat, en cas d'accident l'assegurança del Bike Park no es farà responsable i comportarà unes accions per part del Bike Park com a mal ús de les instal·lacions.