WINTER CHRONOS SERIES 2022

DOWNHILL WINTER CHRONOS

Arriba la segona edició de les Winter Chronos series. Després de debutar l’any passat amb els Galfer Chronos, aquest any hem incorporat novetats que donen nom a un conjunt d’edicions cronometrades per a tot els públics.

En primer lloc tenim una serie de 3 edicions enfocades al descens: 1) Fox Edition; 2) Galfer Edition i 3) La Sorrera Edition. Seguidament tenim els MINI DH Chronos, enfocats especialment pels més petits (5 a 12 anys) i per acabar, però no menys important, les E-BIKE CHRONOS, edició exclusiva pels amants de l’e-bike on es disputaràn en tres escenaris diferents: La Garriga-Artés-Llívia.

Les Downhill chronos series estan enfocades als riders del enduro-descens on es cronometreràn un tram de 3 pistes diferents. No hi ha límit de baixades, fes-ne tantes com puguis/vulguis sempre i quant dins l’horari establert. Durant les dues primeres hores (9:00h-11:00h) podràs reconeixa el track, i a partir de les 11:15h comenceràn els trams cronometrats fins les 14:15h. 

La classificació serà per scratch agafant el TOP 5 que obtindràn una medalla i un obsequi de merchandasing segons l’edició. A més incorporem dues novetats, la primera tracta de la “hot plate”, el guanyador de la primera edició rebrà una placa #1 la qual haurà de portar en la següent edició per cedir-la al nou guanyador o bé conservar-la tot mantenint la primera posició. En cas de que no participi en la següent edició haurà de rellevar la placa.

Per últim els 3 guanyadors que hagin participat en les 3 edicions obtindràn una maillot de color: Or-Plata-Bronze.

L’edició FOX es disputarà el 30-01-2022; L’edició Galfer el 13-02-2022 i per últim l’edició La Sorrera el 20-02-2022. Obrirem les inscricpions a través del web de forma esglaonada i amb suficient temps per poder-te apuntar (us recordem que les places són limitades).

Per acabar, el preu de l’inscripció a cada edició és de 30 euros, inclou un welcomepack per a cada participant.

Opcionalment podeu reservar el vostre menú BBQ per dinar (plat combinat).

DESCARREGA EL FLYER


MINI DH WINTER CHRONOS

Primera edició de cronos pels més petits. Les Mini DH Winter Chronos es disputaràn a la pista verda de La Sorrera. El remuntador serà particular, a càrrec del propi nen/a o bé del pare/s amb ajuda de la seva bicicleta BTT o elèctrica. La pista per on es farà el remonte serà la pista d’accés al bike park (remonte ebike) on estarà senyalitzada.

Es classificaràn 2 top 5, el primer de 5 a 9 anys i el segon de 10 a 12 anys (infantil I). Podràn fer reconeixement del track de 9:00h a 11:00h i a les 11:30h iniciarem el cronos d’un tram concret de la pista, no hi ha límit de baixades pots fer-ne tantes com vulguis sempre i quant estiguis dins l’horari establert de cronometratge (11:30-14:30h). Atenció que de 11:00h a 11:30h esteu convidats a una xocolata calenta per carregar piles al Bar Zone de La Sorrera.

El preu de l’inscripció és de 20 euros (inclou welcomepack i xocolatada). Opcionalment podreu reservar el vostre menú BBQ (plat combinat) en el moment de l’inscripció (us recordem que les places són limitades).

La proba es disputarà el 19-12-2021.

Obrirem inscripcions el 01-12-2021 a les 9:00h al web.

DESCARREGA EL FLYER

E-BIKE CHRONOS SERIES

Les E-Bike Chronos Series es celebren en tres escenaris diferents. El primer es disputarà a La Garriga, dins les instal·lacions de La Sorrera Bike Park durant el mes d'Abril. Seguidament l'escenari canvia durant el mes de Maig a Artés, i per acabar durant el mes de Juny a Llívia.

El format d'aquestes cronos es celebrarà en un dia (Diumenge) de carrera. De 8:00h a 9:00h es faràn les verificacions tècniques i l'entrega de dorsal, que serà únic en totes les tres carreres. A les 9:30h un petit briffing de la carrera i la normativa a seguir.

El millor temps de l'especial A) i el millor temps de l'especial B) seran els que puntuaràn. Es realitzarà en 3 cops (1 de reconeixement i 2 de cronos) i el track té un total de 30km (10-12 km en bucle) i es penjarà el dissabte previ a la carrera a través de les plataformes: Strava, Wikiloc i Relieve.

L'edat de participació va dels 18 als 65 anys, i es apte per a tots els nivells.

Estarà format per 3 categories: Homes>500 watts; Homes <500 watts i Dones. Es classifica el top 5.

Important: No hi haurà canvi de bateries ni càrrega durant la carrera.

Obligatori: Ús del casc i proteccions.


DESCARREGA EL FLYER

0

Cistella