E-BIKE CHRONOS SERIES

Les E-Bike Chronos Series es celebren en tres escenaris diferents. El primer es disputarà a La Garriga, dins les instal·lacions de La Sorrera Bike Park durant el mes d'Abril. Seguidament durant el mes de Maig l'escenari canvia tot i seguir dins La Sorrera Bike Park (01/05/2022), i per acabar durant el mes de Juny a Llívia (05/06/2022).

El format d'aquestes cronos es celebrarà en un dia (Diumenge) de carrera. De 8:00h a 9:00h es faràn les verificacions tècniques i l'entrega de dorsal, que serà únic en totes les tres carreres. A les 9:30h un petit briffing de la carrera i la normativa a seguir.

Es realitzaràn dues tandes cronometrades. El sumatori d'aquestes s'obtindrà el temps de classificació. Els 5 millors temps de l'especial seran els que puntuaràn. Es realitzarà en 3 cops (1 de reconeixement i 2 de cronos) i el track té un total de 30km (10-12 km en bucle) i es penjarà el dissabte previ a la carrera a través de les plataformes: Strava, Wikiloc i Relieve. Hi hauràn dos entregues de premis: 1) TOP 5 per scratch i 2) TOP 5 per categories.

L'edat de participació va dels 18 als 65 anys, i es apte per a tots els nivells.

Estarà format per 3 categories: Homes>500 watts; Homes <500 watts i fèmines. Es classifica el top 5 (scratch).

Important: No hi haurà canvi de bateries ni càrrega durant la carrera.

Obligatori: Ús del casc i proteccions.


DESCARREGA EL FLYER

Cistella